Historien til Lunsjkompaniet begynte så smått sommeren 2015 da flere av grunderne var på reise ulike steder i verden. Camilla og Fredrik var på ferie i Dubrovnik og spiste et bedre måltid ute med noen lokale venner. De fortalte at de selv og “alle” andre fikk levert lunsj på jobben sin der. “What? You don´t have this in Norway?”, sa de og både litt forvirret og lattermildt så på hverandre..#steinalder.  

 

På andre siden av kloden, I det lovede land USA, var Ruben en ivrig praksisstudent i San Francisco. For utenom å komme hjem med solbrente skiller og et par-tre tech-nerd ideer fra Silicon Valley, hadde han også gjort seg en interessant erfaring “eg harkje brukt en krone på lunsj heile sommeren!”. Lunsj ble selvsagt levert til hans praksisbedrift som seg hør og bør i den fremoverlente byen, San Fran.

Da hverdagens realiteter brått slo til igjen i Bergen, var det ikke bare knekte paraplyer som var en utfordring: “knask knekk” - Ruben spiste atter igjen sine tørre brødskiver med brunost alene på spiserommet. Samtidig observerte han sin kollega, for øvrig med PhD-grad, gå den 10-12 minutters turen til kiwien for å handle inn ostebaguett og eplejuice, mens klokken tikket og gikk…Kontrastene ble like store for Camilla og Fredrik da de kom hjem til Bergen og tanken ble til: “Dette må kunne gjøres bedre”.

Fredrik ringte noen venner, noen han selv visste hadde en gründerdrøm i magen, og Lunsjkompaniet begynte så smått å ta form! Lunsjkompaniet ble til med det brennende ønske om at alle skal ha tilgang til en god lunsj - fordi vi er overbevist om at god lunsj gir god business, og ikke minst; norske arbeidshelter fortjener det!

975 20 955

kontakt@lunsjkompaniet.no

Midtunheia 22, 5224 Nesttun