Om oss


Historien om Lunsjkompaniet startet ute i verden sommeren 2015. Camilla og Fredrik nøt et bedre måltid i Dubrovnik sammen med noen lokale venner. «HVA? Får dere ikke lunsj levert på jobben?» spurte de forskrekket. «Nei, vi eeeeh, smører med egen lunsj, hvis vi har tid» svarte Fredrik. «… eller står i kø for å kjøpe en 2 dager gammel baguette på dagligvaren» forklarte Camilla.


Samtidig, på den andre siden av kloden, var Ruben intern i en start-up i San Francisco. Som seg hør og bør i den fremoverlente byen ble selvfølgelig lunsjen levert på døra hver dag, opp den trange trappa over den ombyggede garasjen i Mission Street. Ingen tid gikk til spille for å skaffe lunsj, man kunne ta hver sin lunsjboks, sette seg på benken utenfor og snakke om surfing i Santa Cruz – eller spise lunsjen ved pulten sin og fortsette uavbrutt med å skape morgendagens løsninger.


Tilbake i Norge møttes vennene over et bedre måltid og delte sine erfaringer. Spørsmålene ble mange i løpet av denne kvelden. Norge har verdens mest effektive arbeidstakere og verdens høyeste lønnsnivå, men vi kaster bort dyrebar tid og energi på å skaffe oss (ofte) dårlig mat – dette må noen gjøre noe med!


De ringte noen venner som alle nettopp var ferdige med studier, skrapte sammen startkapital, skaffet seg et par fremoverlente kunder som var villige til å prøve ut noe nytt for sine ansatte, leide et kjøkken og brettet opp ermene.

Lunsjkompaniet var født – fordi verdens beste arbeidstakere fortjener ordentlig lunsj